top of page

Alternativmässa

Igår var jag med på min första mässa i Hudiksvall. Jag hade mitt lilla bord med stenar, kristaller, smycken, broschyrer, info med mera. Jag insåg när jag kom fram till mässan att jag hade glömt två lådor med saker hemma eller på min mottagning. Tur att jag har min man som då snällt fick vända och åka tillbaka hem 7 mil tur och retur! En låda hittade han men den andra har vi inte sett än, haha. Jag var några dagar tidigare iväg på akupunktur som jag går på lite då och då och Yogev balanserade eld och vatten i mig, som ofta kommer i obalans. Jag har för mycket av eld- jag vill mycket, det ska ske nu och helst gå ganska fort, jag äter snabbt osv. Jag behöver ha tillit! Jag behöver mer av det lugnande vattnet, som flödar långsamt och som vet sin väg. Jag behöver ha tillit till processen. Lättare sagt än gjort, eller hur? Det har Yogev sagt till mig sedan jag började gå till honom. Men denna gång så blev det annorlunda för mig. Jag ska inte säga att jag förstod eller att mitt intellekt fattade detta precis nu utan mer som om att något djupare landar och får fäste i mig. Mitt "system" börjar att se att tilliten finns där och det blir som det ska när det ska. Det blev tydligt för mig igår på mässan när jag hade "glömt" flera saker som jag skulle ta med och som jag hade tänkt visa under dagen. Jag förstod att nu blir det som det blir och det kommer att bli fantastiskt. Dagen blev också över förväntan. Så många fina möten med likasinnade och det är det som är det viktiga för mig. Att jag tar tid för varje möte, med varje individ, att se dem, höra dem, känna dem. Jag fick väldigt fina budskap av en man som var där och det var viktiga budskap för mig att få precis nu. Jag är enormt tacksam. Min man, min yngsta son och min andliga vän Emma fanns där och hjälpte och stöttade mig. Tack till er! Jag älskar att sälja en sten. Jag älskar att sälja en sten till en äldre kvinna, till ett litet barn till en tonåring. De får känna, titta och fundera. Det får ta tid, det ska ta tid. Det här var min första mässa men definitivt inte min sista!!

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En dag i livet

Ibland vet jag inte vilket ben jag ska stå på. Livet är så himla mycket. Om man är som jag, känslig, högkänslig, intuitiv, inkännande eller vad man nu känner för att kalla det, för mig spelar det inge

Chakrabalansering i naturen

❤️🧡💛 Chakrabalansering i naturen Om du går ut i naturen så balanserar du ditt första chakra: rotchakrat, vår bas, att vara nära jorden och marken gör att vi grundar oss, känner mer närvaro i stunden

Comentários


bottom of page