top of page
ETT NATURLIGT SÄTT ATT LÄKA

Min vision

 

Jag älskar att arbeta med själen på olika sätt, de djupa samtalen och de magiska möten som uppstår mellan själar. Att skapa förändring och inre utveckling genom mina behandlingar är det som driver mig. Att få vara med en liten stund i en annan människas liv är en gåva i sig. 

Att se någon växa, hitta sin kraft och få ett rikare liv. 

 

Jag behöver hela tiden göra jobbet med mig själv för att läka och hitta MIN inre kraft. När jag gör det kan jag ge vidare till andra på ett sant och genuint sätt för att sedan också ge människor rätt förutsättningar för självläkning och balans i kropp och själ. För att de sedan ska kunna växa som människor och utvecklas i harmoni med SIN själ.

Kram Elin​ 

6713a8d959da4030b627720f362c5402.jpeg

MIN RESA

Redan som litet barn var jag mottaglig, inkännande och känslig. Jag kände mycket hela tiden både emotionellt och fysiskt. Det var både jobbigt och fantastiskt. Kanske mest jobbigt som barn när jag heller inte förstod det här livet och hur det fungerade. Det har tagit mig många många år att förstå vem jag är och hur jag fungerar. Jag är född i vackra Delsbo, Hälsingland, och där bor jag tillsammans med mina barn idag, även om jag bott flera år i Jönköping och Stockholm. Min väg har varit krokig  och den är fortfarande inte rak på något vis men något mer utsträckt.

Jag har alltid varit en sökare och letat svar på de stora frågorna i livet. Jag har alltid haft en önskan om att hjälpa andra att hitta sitt inre ljus och jag har letat efter mitt inre ljus på många ställen men letade oftast utanför mig själv och där fann jag inga svar. Jag började att hitta rätt när jag gick en kurs i Reiki healing, när jag läste och fick kunskap om våra chakran, när jag läste till mindfulnessinstruktör och när jag själv fick vägledning på olika vis från andra människor. Det var då som jag började hitta MIN väg på riktigt.

Som barn och ungdom var jag som sagt känslig, mottaglig, tog in alla andras mående och känslor. Jag minns när jag bodde i Stockholm några år då räckte det med att jag satte mig på tunnelbanan, där var det alltid mycket folk, då kunde jag bli helt dränerad av andras energier. Till slut blev det så att jag undvek människor och situationer och jag valde att lämna Stockholm för stressen höll på att äta upp mig. Idag bor jag på landsbygden igen och det är skönt samtidigt har jag vid det här laget lärt mig mycket om hur jag ska hantera energier och hur jag lätt stänger av när jag inte vill ta in andras. 

Jag vill hjälpa andra människor att komma i kontakt med sitt ljus, sin inre livskraft, med sin läkningsförmåga som vi alla har. Många av oss har varit med om mycket i livet och min uppgift är att hjälpa dig att hitta ditt inre ljus och kraft. Ljuset hittar du i ditt hjärta men även jag vet att det kan vara svårt att hitta dit. Mitt liv har bestått i att leta och söka efter ljuset och det tog ganska lång tid innan jag förstod vad det var jag letade efter. Vad är ljuset för något undrar du säkert precis som jag har gjort. Ljuset för mig liknar faktiskt en liten sol som strålar, en stark ljusboll som existerar vid eller i mitt hjärtchakra. Det är min röst som jag hör när jag lyssnar inåt eller en känsla av att vara i närvaro med mig själv. När "solen" lyser klart och när jag lyssnar till vad min själ vill så kan jag känna det fysiskt och livet går lätt, men ibland tappar jag bort mig själv, då kan jag vara skuggad av till exempel oro, ångest, stress, rädslor, sorg.

Det jag pratar om är kärleken, kärleken till mig själv-till dig själv! Det är den som är viktigast men för att känna den och förstå den så kanske du behöver göra en resa, en resa i dig själv!

Min resa pågår ständigt och ibland blir jag trött och ledsen och önskar att jag vore en helt "vanlig och enkel" människa men ganska snabbt så minns jag varför jag är här på jorden och varför jag tycker om mig själv så som jag är. Vad vore livet utan utveckling, förändring och tro och hopp om en ljusare värld!

IMG_20230918_184209_434.jpg

     KURSER & UTBILDNINGAR

 • Reiki ART, Avancerad Reikikurs, Marie Svensk, Reikimaster 2024

 • KundaliniReiki Grund- Ellinor Lavendala.se 2023

 •    

  Andlig Vägledare- Helena Omfors 2022
 • Chakraresan- Helena Omfors 2022

 • MindMassage- Ilivera AB 2022

 • Healing och Chakrabalansering- Tina Ribbershed- Harmoniqa 2022

 • Body and Mind Healing- School of remebering- Linda Rutherford 2020

 • Reiki 2- Ann-Charlotte Lindholm Reikimaster 2020

 • Mindfulnessinstruktör- Ilivera AB 2019

 • Behandlingspedagog- CUL Hudiksvall 2018-2020

 • MI- Motiverande Samtal- Lotta Åberg- Motiveramera Gävleborg AB 2019

 • Lilla medicinhjulet- Victor Forselius 2017

 • Reiki 1- Paula Helena Bringner Reiki Grandmaster 2016

 • Grundkurs i klassisk massage- Ove Sigvardsson 2008

 

bottom of page