top of page
ETT NATURLIGT SÄTT ATT LÄKA

Här kommer du att få följa mig på min resa i personlig och andlig utveckling. Du kan läsa min blogg, boka mina tjänster eller få inspiration själv till din resa och personliga utveckling. Jag tror att vi kan läka oss själva till stor del och det kan vi göra genom att våga jobba med vår egen utveckling, genom healing, genom självkännedom och mycket mer förstås. 

Kram Elin

Kvinna med handen på hjärtat.

MIN RESA

Jag är född i vackra Delsbo, Hälsingland, och där bor jag tillsammans med min familj idag, även om jag bott flera år i Jönköping och Stockholm. Min väg har varit krokig  och den är fortfarande inte rak på något vis men något mer utsträckt.

Jag har alltid varit en sökare och letat svar på de stora frågorna i livet. Jag har alltid haft en önskan om att hjälpa andra att hitta sitt inre ljus och jag har letat efter mitt inre ljus på många ställen men letade oftast utanför mig själv och där fann jag inga svar. Jag började att hitta rätt när jag gick en kurs i Reiki healing, när jag läste och fick kunskap om våra chakran, när jag läste till mindfulnessinstruktör och när jag själv fick vägledning på olika vis från andra människor. Det var då som jag började hitta MIN väg på riktigt.

Som barn och ungdom var jag känslig, mottaglig, tog in alla andras mående och känslor. Jag minns när jag bodde i Stockholm några år då räckte det med att jag satte mig på tunnelbannan, där var det alltid mycket folk, då kunde jag bli helt dränerad av andras energier. Till slut blev det så att jag undvek människor och situationer och jag valde att lämna Stockholm för stressen höll på att äta upp mig. Idag bor jag på landet igen, i skogen och det är skönt samtidigt har jag vid det här laget lärt mig mycket om hur jag ska hantera energier och hur jag lätt stänger av när jag inte vill ta in andras känslor. 

Jag vill hjälpa andra människor att komma i kontakt med sitt ljus, sin inre livskraft, med sin läkningsförmåga som vi alla har. Du kan ha varit med om väldigt mycket i ditt liv som sorger, trauman, förluster, blivit övergiven med mera och min uppgift är att hjälpa dig att hitta ditt inre ljus. Ljuset hittar du i ditt hjärta men även jag vet att det kan vara svårt att hitta dit. Mitt liv har bestått i att leta och söka efter ljuset och det tog ganska lång tid innan jag förstod vad det var jag letade efter. Vad är ljuset för något undrar du säkert precis som jag har gjort. Ljuset för mig liknar faktiskt en liten sol som strålar, en stark ljusboll som existerar vid eller i mitt hjärtchakra. Det är min röst som jag hör när jag lyssnar inåt eller en känsla av att vara i närvaro med mig själv. När "solen" lyser klart och när jag lyssnar till vad min själ vill så kan jag känna det fysiskt men ibland känner jag det inte alls och ibland glimtar det bara till för att då kan jag vara skuggad av till exempel oro, ångest, stress, rädslor, sorg. Det jag pratar om är kärleken, kärleken till mig själv-till dig själv! Det är den som är viktigast men för att känna den och förstå den så kanske du behöver göra en resa, en resa i dig själv!

Min resa pågår ständigt och ibland blir jag trött och önskar att jag vore en helt "vanlig och enkel" människa men ganksa snabbt så minns jag varför jag är här på jorden och varför jag tycker om mig själv så som jag är. Vad vore livet utan utveckling, förändring och tro och hopp om en ljusare värld!

IMG_20230918_184209_434.jpg

KURSER & UTBILDNINGAR

 • Andlig Vägledare- Helena Omfors 2022

 • Chakraresan- Helena Omfors 2022

 • MindMassage- Ilivera AB 2022

 • Healing och Chakrabalansering- Tina Ribbershed- Harmoniqa 2022

 • Body and Mind Healing- School of remebering- Linda Rutherford 2020

 • Reiki 2- Ann-Charlotte Lindholm Reikimaster 2020

 • Mindfulnessinstruktör- Ilivera AB 2019

 • Behandlingspedagog- CUL Hudiksvall 2018-2020

 • MI- Motiverande Samtal- Lotta Åberg- Motiveramera Gävleborg AB 2019

 • Lilla medicinhjulet- Victor Forselius 2017

 • Reiki 1- Paula Helena Bringner Reiki Grandmaster 2016

 • Grundkurs i klassisk massage- Ove Sigvardsson 2008

 

bottom of page