top of page

Meditation

Jag fick en fråga från en vän om jag ville följa med på en meditationskväll. Jag hade väl egentligen inte tid och skulle åka på retreat dagen efter så jag tänkte att jag får avvakta med svaret men jag kände att detta var något som jag skulle vara med på och att det var viktigt. Så jag tackade ja. Så nu har jag har varit på en medvetandehöjande meditation, en frekvenshöjande meditation med en man som heter Jonas Ugander. Han leder denna typ av meditation runt om i landet. Han bor i en husbil och åker runt på olika platser i Sverige men även utomlands. Vi var ungefär 20 personer hemma hos en kvinna i Delsbo och Jonas spelar ganska hög musik med noga utvald filmmusik som ska höja frekvenserna i våra kroppar och nå in på cellnivå.


Alla får ju sin upplevelse och för mig kändes det som en resa i energier från rotchakrat och uppåt varvat med olika temperaturskillnader i kroppen. Jag fick jätteont i halsen och halsen kändes väldigt blockerad. Det är alltid fint att meditera i grupp då upplevelsen oftast blir starkare då och energierna högre. Man hjälper varandra utan att göra något särskilt. Denna meditation var också som en healing då Jonas kunde känna in olika saker hos vissa av oss. Hos mig kunde han se att jag har saker osagda och det kan skapa blockering i halschakrat. Han såg även att jag har lite problem med sköldkörteln, lite underproduktion av hormonet som produceras där. Jag kan ingenting om sköldkörteln och har inte tänkt på det alls innan Jonas nämnde det för mig men samtidigt fick det mig att fundera och det kan ligga något i det. Jag kommer att följa detta vidare och jag har fått hjälp med att beställa naturläkemedel som ska passa mig. Jag kommer att skriva mer om detta så fort jag vet mer. Många jag har hört talas om har problem med sköldkörteln och då särskilt kvinnor så det måste ju bero på något. Kan jag på naturlig väg läka olika sjukdomar, problem eller symtom så gör jag gärna det och jag tror att vi i nästan alla fall kan lösa det på naturlig väg, om inte du gått för länge med något för då kan det ha utvecklats till allvarligare sjukdomar vilket kan göra att vi behöver medicinskt vård. Ibland behöver vi både och.


Jag blev i alla fall sjuk någon dag efter denna meditation, först halsen, sedan näsan och sist bihålorna. Det är spännande att leva tycker jag för jag vet inte vad som kommer att hända och ibland sker det saker som jag inte kunnat föreställa mig. Vi behöver ta hand om oss själva, se efter oss, vila, läka, andas, meditera.... Göra det som är bra för just dig. Jag känner tacksamhet när jag följer mitt hjärta och min själ för det blir så himla bra när jag gör det!

Hemsida till Jonas: www.sanjo.se

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En dag i livet

Ibland vet jag inte vilket ben jag ska stå på. Livet är så himla mycket. Om man är som jag, känslig, högkänslig, intuitiv, inkännande eller vad man nu känner för att kalla det, för mig spelar det inge

Chakrabalansering i naturen

❤️🧡💛 Chakrabalansering i naturen Om du går ut i naturen så balanserar du ditt första chakra: rotchakrat, vår bas, att vara nära jorden och marken gör att vi grundar oss, känner mer närvaro i stunden

Comments


bottom of page