top of page

Är DU intresserad av Andlig vägledning?

Uppdaterat: 14 mars

Jag går en utbildning till Andlig Vägledare och min intention är att arbeta som det. Jag började utbildningen i augusti och den slutar nu i december.


Nu undrar jag om DU skulle vara intresserad av att ta emot Andlig vägledning? Känns det rätt i dig så tveka inte att höra av dig och boka en tid med mig så att jag får träna mer! Vi hörs via telefon, videolänk eller om möjlighet och tid finns på min mottagning i Delsbo, Hälsingland. Du betalar endast en symboliskt summa då jag anser att vid varje energiutbyte och tjänst så möts vi i ömsesidighet i givande och tagande.

elinbeck44@gmail.com


Här kommer en beskrivning av utbildningen;


I utbildningen till Andlig vägledare ingår följande: Genomgång av de mediala sinnena. Att använda hela sig: kropp, sinnen, själ och ande. Att låta sig bli vägledd i sin vägledning. Medium eller andlig vägledare – vad är skillnaden?Varifrån får vi vår information? Hur öppnar jag upp – meditation, bön, intention. Kanaliserade övningar med Helena och den andliga dimensionens hjälpare för att öppna upp. Att tro på det vi gör. Andlig vägledning med guider.


Praktisk träning under utbildningen – du får vägleda och bli vägledd – i par och i helgrupp

Soul-to-soul reading

Prova på spiritualistiskt mediumskap (mentalt)

Prova på och träna på andlig healing

Transmediumskap – en introduktion

Kanalisering i skrift

Kanalisering i tal


Genomgång av chakrasystemet (Chakraresan webbkurs). Scanning av chakrana. Att arbeta som andlig vägledare. Att arbeta på telefon, online eller fysiska möten. Lägga upp ett professionellt samtal. Kundrelationen – bemötande.

Etik & professionalism. Prissättning, betalning, bokning. Marknadsföring, personligt varumärke. Praktisk träning utöver sammankomsterna. Handledning i grupp. Samtal om den personliga- och andliga utvecklingen i rollen som andlig vägledare. Grupp på FB där du får utbyte med de andra eleverna. Deltagarna brukar öva på varandra under utbildningens gång.

https://lightworkeracademy.org/


Kanske är denna utbildning även för dig?


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

❤️🧡💛 Chakrabalansering i naturen Om du går ut i naturen så balanserar du ditt första chakra: rotchakrat, vår bas, att vara nära jorden och marken gör att vi grundar oss, känner mer närvaro i stunden

Mycket av vår läkning handlar om att ta hand om oss själva. Att ge oss själva omsorg i olika former. Att vi är värda att ha det bra och att vi är värda att njuta och ha det skönt. Sen är det såklart o

bottom of page