top of page

Vem är jag?

Ja vem är jag... den frågan är både lätt och svår. Jag är människa, kvinna född 1981, mamma till tre söner, fru, kommunanställd som behandlare, egen företagare, glad, ledsen, arg, lugn, jag är allt, jag är ingenting...

Jag är född och bor i vackra Delsbo, Hälsingland, även om jag bott flera år i Jönköping och Stockholm också. Min väg har varit krokig och den är fortfarande inte rak på något vis men något mer utsträckt nuförtiden. Jag tänker att det är mitt signum att min väg aldrig har varit enkel för det är ju då som jag fått med mig mina otroliga erfarenheter som bara jag har.


Jag har alltid varit en sökare och letat svar på de stora frågorna i livet. Jag har alltid haft en önskan om att hjälpa andra att hitta sitt inre ljus och jag har letat överallt efter mitt eget ljus men inte förrän jag gick en kurs i Reiki healing eller läste på om vårt chakrasystem eller när jag gick en kurs till mindfulnessinstruktör eller när jag tog hjälp av olika healers/vägledare som jag verkligen kom något större på spåren. Jag är tacksam för alla krokiga vägar jag har gått även om de har inneburit sorg och smärta.

Den här bloggen kommer i första hand att handla om personlig utveckling, andlighet och psykisk hälsa. Jag hoppas du vill vara med på min resa!

Kram Elin


10 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Chakrabalansering i naturen

❤️🧡💛 Chakrabalansering i naturen Om du går ut i naturen så balanserar du ditt första chakra: rotchakrat, vår bas, att vara nära jorden och marken gör att vi grundar oss, känner mer närvaro i stunden

Omsorg till dig själv=Läkning

Mycket av vår läkning handlar om att ta hand om oss själva. Att ge oss själva omsorg i olika former. Att vi är värda att ha det bra och att vi är värda att njuta och ha det skönt. Sen är det såklart o

bottom of page