top of page

Vem är du?

Uppdaterat: 5 mars 2023

När är du du? I vilka sammanhang, situationer, i vilka arbeten, med vilka vänner, i vilka ögonblick är du du? När kan du känna igen henne/honom? Att du plötsligt känner, där är jag eller nu ser jag mig. I den här stunden kan jag skratta fritt utan begränsningar, med den här vännen kan jag vara och säga allt som kommer ur mig. Något jag strävar efter, utan prestation, är att vara jag, vara mig själv så mycket som möjligt. Jag orkar liksom inte vara någon annan eller vara på ett visst sätt. Då blir jag trött. Dock är det svårt.

När jag är på min mottagning där jag tar emot kunder, håller meditation och säljer mina smycken och stenar, där är jag mig själv. Där är det faktiskt svårt att vara någon annan. Hela rummet är jag.


Att bli medveten om när du är du är viktigt tycker jag. Att hitta de stunderna och de situationerna, vara med de personerna, ibland att vara helt ensam. Jag känner mig ensam ibland, inte alls lika mycket som i mina yngre dagar men det händer då och då.

Särskilt nu när jag tagit steget att vara tjänstledig från mitt arbete som behandlare och satsa på mitt företag. Tankar som; kommer jag att vara helt ensam nu, kommer någon att komma till min mottagning, hur ska det gå, kommer någon vilja titta in i min lilla butik med mera med mera....Puh! Helt ärligt är det jobbigt och utelämnande och.....fast jag gör det ändå. Jag fortsätter för att få vara så mycket jag som det går. Det är jag tacksam för 🙏

Vem är du och när är du du?

Lyssna på låten: There she is again- Leah Free finns på Spotify


Kram Elin

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En dag i livet

Ibland vet jag inte vilket ben jag ska stå på. Livet är så himla mycket. Om man är som jag, känslig, högkänslig, intuitiv, inkännande eller vad man nu känner för att kalla det, för mig spelar det inge

Chakrabalansering i naturen

❤️🧡💛 Chakrabalansering i naturen Om du går ut i naturen så balanserar du ditt första chakra: rotchakrat, vår bas, att vara nära jorden och marken gör att vi grundar oss, känner mer närvaro i stunden

Comentarios


bottom of page