top of page

Kom och bo här hos oss i sommar!

Uppdaterat: 14 mars 2023

Vi hyr ut en del av vårt hem i sommar så gå in på länken och läs mer om hur vi har det här!

Ni kan även boka massage, healing, guidad meditation med mera under er vistelse här.

Här på gården bor jag, min man, våra tre söner, två katter och sex hälsingefår. Här lever man det enkla livet med bad vid bryggan, dass, tyst och lugnt (oftast). Ni bor i huset i mitten på nedre delen.

Ni har skogen runt knuten med vandringsleder och härlig natur. Ni hittar oss i Hälsingland, Delsbo.

Vill du veta mer så skriv ett mail till mig: elinbeck44@gmail.com

Ha en fin måndag!

Elin

Ps. Fler bilder kommer...
17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En dag i livet

Ibland vet jag inte vilket ben jag ska stå på. Livet är så himla mycket. Om man är som jag, känslig, högkänslig, intuitiv, inkännande eller vad man nu känner för att kalla det, för mig spelar det inge

Chakrabalansering i naturen

❤️🧡💛 Chakrabalansering i naturen Om du går ut i naturen så balanserar du ditt första chakra: rotchakrat, vår bas, att vara nära jorden och marken gör att vi grundar oss, känner mer närvaro i stunden

Comentarios


bottom of page