top of page

Guidance from within och drömmar

"Vi måste vakna nu, vi kan ej sova mer. Vi behöver vara närvarande för varandra och för oss själva, närvarande för våra barn och unga.

De behöver oss. De behöver bli sedda och bekräftade i allt de är, i varenda känsla och varje förnimmelse.

Det är dags att vakna nu, ur vår slummer. Vi behöver vara ljuset i mörkret, en ledstjärna för varandra som lyser upp vägen. Vi måste lysa klart i natten så att vi går att följa även i den mörkaste natten, i den tjockaste dimman eller i det dunklaste av dunkla."


När orden kommer ska vi lyssna, skriva ner, begrunda och dela vidare. Lyssna utan att värdera eller döma det som kommer till dig. Det kommer av en anledning även om du inte själv vet varför. Det är lite som med drömmar tycker jag. Jag drömmer mycket och jag kommer ofta ihåg vad jag drömt. Drömmarna för mig är väldigt symboliska och jag kan nuförtiden ganska ofta tyda dem. I natt drömde jag att jag hade ett barn i magen och magen var stor, det var snart dags att föda. Jag låg på sidan på marken, på moder jord och var som ett med jorden och naturen. För mig betyder drömmen att jag bär på något nytt, jag vill utvecklas och "barnet" är just nu mitt företag och att jag ska jobba med det på heltid från 1 februari, det ska snart födas. Det betyder att jag är hållen av jorden, av livet och jag kan vara trygg i det. Jag drömde även att någon slängde mängder av mat rakt ner i soporna och jag blev alldeles förskräckt för det får man ju bara inte göra! Det var som om man bara slösade på jordens resurser och kastade bort dem. Sen gillar ju jag att äta rester också, haha. Min yngsta son på 7 år brukar säga att "mammas favoritmat är rester"! Helt underbart!

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En dag i livet

Ibland vet jag inte vilket ben jag ska stå på. Livet är så himla mycket. Om man är som jag, känslig, högkänslig, intuitiv, inkännande eller vad man nu känner för att kalla det, för mig spelar det inge

Chakrabalansering i naturen

❤️🧡💛 Chakrabalansering i naturen Om du går ut i naturen så balanserar du ditt första chakra: rotchakrat, vår bas, att vara nära jorden och marken gör att vi grundar oss, känner mer närvaro i stunden

Comments


bottom of page